2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

My Favs: Adam Gallagher

Adam Galagher -  paprastas vaikinas iš Riverside'o , per kelis metus subūręs daugiau nei 20.000 fanų, savo išskirtiniu skoniu pavergęs ne tik mados mylėtojų , bet ir dizainerių širdis, taip pat, blogeris, stilistas, asmeninis mados konsultantas. Kad padėčiau jums jį pažinti iš arčiau pateiksiu keletą nuotraukų ,bei trumpą interviu.

*Kaip tu susidomėjai mada ir kodėl visa tai yra tau svarbu?

Kai buvau mažas ,buvau be galo užsispyręs, jeigu mano apranga nederėdavo atsisakydavau išeit iš namų,  tai ganėtinai keista iš 8-erių metų berniuko.Taigi ,manau, viskas atėjo su laiku. Mokykloje susilaukdavau patyčių , vaikai sau iš to pasidarė nemažą pramogą, bet aš toliau ėjau savo keliu , niekada nemelavau sau ir stengiausi išlikti toks koks esu, to neslėpdamas.

*Mėgstamiausi dizaineriai ,bei parduotuvės

Iš žinomų pirmenybę teikiu  Chloé, Chanel, & Mcqueen. Bet ne paslaptis ta, jog apsipirkinėju paprastose visiems žinomose parduotuvėse , už labiau prieinamą kainą , kaip: Urban Outfitters, H&M, AllSaints, Topman,Zara ir t.t


*Pamatęs žmogų pirmiausiai atkreipi dėmesį į jo...

 Aksesuarus. Kiekvienas vyras  gali užsidėti gražius marškinėlius ir kelnes prie jų, bet dažnas pamiršta laikrodį ar akinius nuo saulės ,kurie nesunkiai gali prikaustyti aplinkinių žvilgsnius. Tas pats su moterimis—Dievinu matyti jas su gražiomis rankinėmis, papuošalais ir kavos puodeliais rankose .

*Mados taisyklė,kurios tu niekuomet nesulaužytum

Kalbant apie madą- niekuomet nesivadovauju taisyklėmis, bet turiu vieną: jeigu dediesi drabužius su linijomis ,dėvėk tik horizontalias arba vertikalias , niekuomet jų nemaišyk, nes gausis geometrinė netvarka .

Norėdami sužinoti apie jį daugiau, arba peržiūrėti jo nuotraukų galeriją galite apsilankyti jo blog'e: www.iamgalla.com arba facebook puslapyje http://www.facebook.com/pages/Adam-Gallagher/160765763962865





1 komentaras: