2012 m. spalio 10 d., trečiadienis

Gražioms kūno formoms palaikyti

Žiemai artėja greitai. Bent jau man asmeniškai darosi vis sunkiau  "nusitysti" iki sporto klubo, ar ryte atsikėlus kelis ratus ant stadiono apibėgti ... Taigi pagalvojau pritaikyti sau dietą,kad pavasarį nebijočiau į lauką išlysti, o vasarą maudymosi kostiumėlį užsidėti. Žinoma su tom dietom akivaizdu - kol laikaisi svoris akyse krentta, akiai miela ir džiugu, o tik nustoji ir viskas pargįžta ,o kartais dar ir su kaupu:) Bet susidarius lengvą sporto programėlę , pritaikius tam tikrą ne per daug drastišką dietą,pastebėjau-galima pasiekti visai neblogų rezultatų. Svarbiausia užsispyrimas prisiversti daryti kokį mėnesį ,o poto įpranti ir viskas savaime išeina, iš patirties sakau . Taigi siūlau programėlę norinčioms figūra palaikyti:)

1. Lengvas sportas. Pats mieliausias man ( o aš nemėgstu su dideliais svoriais dirbti, ir smarkiai prakaituoti) yra sportas ant kilimėlio , keletas tempimo , bei jogos pratimėlių. Tikrai nesunku, o svarbiausia efektinga. Taigi mano favoritas - saulės pasveikinimas. Šį pratimą atlikus po 5 kartus skirtingai kojai, yra normalus dienos krūvis, beveik visoms raumenų grupėms, taigi įdedu nuorodą su video, ir tikrai raginu PABANDYKIT nėra sunku , o naudinga tikrai:) beje labai padeda atsipalaiduoti ir apie kasdieninius rūpesčius pamiršti.- 






 2.Lengva dieta.Turbūt visos žinom, jog svarbiausia maitintis sveikai ir saikingai. Juk sveikai maitinantis ne tik gražėja kūno formos, bet ir savijauta pagerėja. Iš mano mėgintų dietų geriausiai vertinu Izraelio dietą, ji nežada 10 kg per savaitę atsikratyti(kaip tai "daro" skysčių dietos, ir tos kur ryžius 7 dienas valgyt reikia" bet iš tikrųjų puikiai valo organizmą, ir padeda nepriaugti nereikalingų kilogramų. Ši dieta ypatinga tuo , jog ypatinga tuo, kad jos laikantis nereikia atsisakyti tokių produktų kaip žuvis, mėsa ar pienas. Svarbiausia tinkamai juos derinti tarpusavyje – pieno produktai valgomi atskirai nuo kitų, o mėsa ir žuvis – tik su daržovėmis. Valgoma 5 kartus per dieną ir nuolatos geriama daug vandens (jokių kitų gėrimų).Pvz:Pusryčiai: vos atsikėlus – vienas valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus, po 15 minučių – jogurtas arba kefyras. Priešpiečiai: daržovių salotos arba minkštai virtas kiaušinis su šviežiomis daržovėmis. Galima suvalgyti saują košės. Pietūs: daržovių salotos, daržovių sriuba ir mėsa (gali būti vištiena, kalakutiena, jautiena ir t.t.), virta garuose. Galima užsikąsti juodos duonos riekele. Pavakariai: vaisių salotos arba švieži vaisiai. Vakarienė: virta vištiena ar kalakutiena su daržovių salotomis arba varškė su vaisiais.




Skanaus mielosios ir gero sporto:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą