2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Lookbook top 3 !!

lookbook.nu - Lietuvoje ne pernelyg žinoma, mados mylėtojų bendruomenė. Ten galima rast įvairaus amžiaus, stilių, tipo žmonių ,kuriuos sieja viena aistra - mada.. Tinklalapis skirtas dalintis savo rūbų "derinių" nuotraukomis. Esu didelė šio puslapio  mėgėja, iš ten visada galima pasisemt idėjų,minčių, ir net sužinot norimo drabužio markę, netgi kainą .
    Ilgai nedvejojus nusprendžiau sudaryti savo mylimiausiųjų lookbook'o narių top'ą. Pradėsiu nuo merginų . Tikrai buvo labai sunku išrinkti top 3 ( jeigu pamatei derinuką ,kuris tau labai patiko , paspaudęs ant jį įkėlusio žmogaus gali pamatyt dar 15 jo derinių ,kurie tau visiškai nepatiks) ,bet šiaip ne taip atradau savo trejeta !:) pateiksiu panelių vardus , nuotraukas, ir pakomentuosiu kodėl būtent jos yra mano  Top3 sąraše


        3. Anouska Proetta Brandon. Labiau klasikinio stiliaus atstovė, bet būtent į top 3 ją išrinkau,kadangi tarp jos įkeltų nuotraukų  vis randu kažką naujo, ką norėčiau įsigyti , taip pat dėl to,nes ji labai kintanti, visi jos įkelti deriniai yra kažkuo panašūs,bet vis tiek skirtingi , kiekvienoje nuotraukoje ji sugeba būti kitokia, ir tai priduoda jai originalumo.




2. Rachel Lynch. Drąsi, kūrybinga ,originali! Peržiūrėjus jos galeriją labiausiai akį patraukia BATAI . Ji gali būt apsirengus visiškai paprastai , minimalistiniu stiliumi, bet batai visuomet paverčia jos derinius pastebimais bei išskirtiniais.





1.Tricia Gosingtian. Turinti išpuoselėtą stiliaus pojūti ,begalo mergaitiška, mėgstanti derinti įvairių stilių drabužius, dievinanti pastelines spalvas, bei lengvas medžiagas.Nr1 išsirinkau ją vien del to ,nes ji išsiskiria iš visos galerijos sunku rasti kažkuo panašią į ją savo stiliumi, nuotraukomis , absoliučiai viskuo:)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą